LITTLE JAMAICA

LITTLE JAMAICA Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Little Jamaica. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 21:58 Heerlijk eten en met een glimlach bezorgd, wij gaan er zeker nog eens bestellen!
23 jun 2022 om 22:01 Favoriete restaurant op thuisbezorgd . Zoals altijd heerlijk gegeten!
4 mrt 2022 om 23:49 Eten was erg lekker
21 feb 2022 om 9:10 Eten was prima, kip en oxtail waren lekker. Rijst en dumpling niet bijzonder. De bezorging duurde meer dan anderhalf uur en ook de verpakking styrofoam/piepschuim vind ik niet echt 2022 (zeker niet in Haarlem). Gemiste kansen
20 feb 2022 om 21:39 Heerlijk eten!! Kip was heel mals en lekker gekruid zeker een aanrader! Het duurde een uurtje voordat het eten er was en dat was het zeker waard!
4 feb 2022 om 11:31 Heel lekker gegeten. Kip was heel erg mals
30 jan 2022 om 22:31 Eten was wel prima maar hadden om half 6 besteld, gevraagd te bezorgen om 7 uur en kwam pas om kwart over 8.
21 jan 2022 om 22:03 Eten was erg lekker, maar ik moest 1uur wachten voor de bezorging
18 dec 2021 om 20:49 The food was nice but came cold. We also never got the drink we ordered.
12 dec 2021 om 21:44 Eten erg lekker, bezorging meer dan een uur te laat
11 dec 2021 om 20:13 Eten was verkeerd bezorgt, wel lekker, maar na bijna 1 uur en 3 kwartier wachten gewoon koud. Erg jammer
26 nov 2021 om 22:41 I've been searching everywhere for some Jamaican food. Unfortunately, this wasn't it. The seasoning didn't taste authentic. The chicken was dryer than AKON's elbow and the fried dumpling looked like shaquille O'Neal's toe. I'm hella disappointed.