LITTLE JAMAICA

LITTLE JAMAICA Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 342 beoordelingen
2 okt 2021 om 10:52 Na twee uur maar gebeld waar mijn bestelling bleef, daarna duurde het nog twintig minuten. Ik werd onaardig te woord gestaan. Ga hier nooit meer bestellen
1 okt 2021 om 20:23 Heerlijk eten. Echt een aanrader. Ga zeker weer bestellen.
24 sep 2021 om 7:20 Erg goed, bestellen hier zeker nog eens.
17 sep 2021 om 21:08 Always great!
11 sep 2021 om 21:46 Niet 1, niet 2, maar 3 uur (!!!) moeten wachten op mijn bestelling. Ik bestel hier regelmatig en wacht meestal anderhalf tot 2 uur op m'n eten. De manier hoe de eigenaresse sprak en heeft gehandeld, heeft ervoor gezorgd dat ik hier nooit meer ga bestellen
11 sep 2021 om 21:28 Even though I had to call for my order and it did take a fair amount of time before the order was delivered. YOUR FOOD IS AMAZING! i just can't rate you anything less than a 5/5, i know in advance that it is going to take some time but i still love it!
22 aug 2021 om 21:15 Smaakvol en heerlijk eten! Bezorging sneller dan aangegeven! Echte Caribische smaak!
29 jul 2021 om 20:31 I bought jerk and curry chicken, both are amazing! The chicken is super tender with delicious homemade sauce. Very recommended!
29 jul 2021 om 20:24 Er was wat vertraging bij de bezorging (lekke band), maar dit werd netjes goedgemaakt. Eten was goed van smaak, vlees was heerlijk mals, dus uiteindelijk de moeite van het wachten waard.
9 jul 2021 om 22:15 Heel erg lekker. Het duurde wel een beetje lang.
8 jul 2021 om 20:39 Echt een dikke aanrader; laat normaal geen reviews achter maar maak voor deze graag een uitzondering. Hoog op smaak, echt Meer dan voldoende ook, porties zijn echt ruim
8 jul 2021 om 20:20 Ik zit na twee uur nog steeds te wachten, wat een slechte zaak dit!