LITTLE JAMAICA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Little Jamaica. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 22:27 Ik bestel regelmatig, maar dit keer ik ben niet tevreden. Eten was erg lekker, maar niet veel. Slecht bezorging
28 aug 2022 om 21:55 Great food, worth the wait
12 aug 2022 om 22:04 Ik twijfelde even of de 24 uur marineren in zou gaan nádat ik de bestelling had geplaatst. Het duurde maarliefst 2 uur voordat het eten er was. Het eten was lekker, maar de bestelling duurde zo lang dat ik hier niet snel weer ga bestellen.
12 aug 2022 om 20:40 1. Recycled packaging #TwoThumpsUp 2. Very tasty, main dishes /medium size portions. 3. The delivery took forever; but worth the wait. #enjoy.
12 aug 2022 om 19:59 Eten was erg lekker
22 jul 2022 om 22:37 Heerlijk eten, maar je moet geen haast hebben! Helemaal authentiek Jamaicaans dus :)
15 jul 2022 om 23:30 So kind!
24 jun 2022 om 21:58 Heerlijk eten en met een glimlach bezorgd, wij gaan er zeker nog eens bestellen!
23 jun 2022 om 22:01 Favoriete restaurant op thuisbezorgd . Zoals altijd heerlijk gegeten!
4 mrt 2022 om 23:49 Eten was erg lekker
21 feb 2022 om 9:10 Eten was prima, kip en oxtail waren lekker. Rijst en dumpling niet bijzonder. De bezorging duurde meer dan anderhalf uur en ook de verpakking styrofoam/piepschuim vind ik niet echt 2022 (zeker niet in Haarlem). Gemiste kansen
20 feb 2022 om 21:39 Heerlijk eten!! Kip was heel mals en lekker gekruid zeker een aanrader! Het duurde een uurtje voordat het eten er was en dat was het zeker waard!