LITTLE JAMAICA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Little Jamaica. Meer weten? Ontdek meer

16 okt 2022 om 21:21 Bezorgd na 1 uur en 45 minuten!! ik kon niet bereiken, beide telefoon na uur vijfenveertig minuten kwam het eten de bestelling was te klein en letterlijk water met rijst Ik at sowieso slecht voedsel slechte klantenservice zal nooit meer bestellen.
16 okt 2022 om 20:47 Het is nooit bezorgd! Nu na 3 en een half uur geef ik het op. Het restaurant was ook niet te bereiken op hun telefoonnummer. Verschrikkelijk jammer want ben gek op hun eten!
13 okt 2022 om 23:41 Someone dare me to test this delicious meal, wow it’s amazing love it thank you.
9 okt 2022 om 21:03 Lovely as always!!
2 sep 2022 om 22:27 Ik bestel regelmatig, maar dit keer ik ben niet tevreden. Eten was erg lekker, maar niet veel. Slecht bezorging
28 aug 2022 om 21:55 Great food, worth the wait
12 aug 2022 om 22:04 Ik twijfelde even of de 24 uur marineren in zou gaan nádat ik de bestelling had geplaatst. Het duurde maarliefst 2 uur voordat het eten er was. Het eten was lekker, maar de bestelling duurde zo lang dat ik hier niet snel weer ga bestellen.
12 aug 2022 om 20:40 1. Recycled packaging #TwoThumpsUp 2. Very tasty, main dishes /medium size portions. 3. The delivery took forever; but worth the wait. #enjoy.
12 aug 2022 om 19:59 Eten was erg lekker
22 jul 2022 om 22:37 Heerlijk eten, maar je moet geen haast hebben! Helemaal authentiek Jamaicaans dus :)
15 jul 2022 om 23:30 So kind!
24 jun 2022 om 21:58 Heerlijk eten en met een glimlach bezorgd, wij gaan er zeker nog eens bestellen!